16:42 April 9, 2013

addoro+rf+klubbutskick

Använd IdrottOnline tillsammans med med Addoro’s brevtjänst

I samarbete med Riksidrottsförbundet presenterar Addoro Klubbutskick, en tjänst som ger dig möjligheten att skicka brev till föreningens medlemmar direkt från verksamhetssystemet IdrottOnline. Du behöver inte skriva ut, vika, lägga i kuvert eller köpa och sätta på frimärken. Klubbutskick sköter allt med en knapptryckning!

Vad kostar det?

Fler än 100 st per gång 6,90 kr per styck (inkl. moms)
Färre än 100 st per gång 7,90 kr per styck (inkl. moms)

 

Så här använder du klubbutskick

All information du behöver för att göra dina utskick finns i gränssnittet, det är bara att följa instruktionerna. Resultatet är ett brev rakt ner i dina medlemmars brevlåda.

upload

 

Välj ut mottagare

Gör ditt urval direkt i IdrottOnline, välj att skicka dem ett “Meddelande” med metoden “Brev”. Du kommer då till Addoros breveditor.

 

design1

Utforma ditt utskick

I breveditorn väljer du en mall för ditt utskick. Skriv in den text du vill skicka eller kopiera in redan befintlig text från exempelvis Microsoft Word. Du kan också lägga till din förenings logotyp och lägga in bilder om mallen har plats för detta.

 

send

 

Betala och skicka iväg

Du betalar bara för det du skickar, och du gör det direkt med PayPal. Om du inte har ett PayPal konto kan du använda ett VISA- eller MASTERCARD.

 

VARFÖR SKALL DU ANVÄNDA ADDORO KLUBBUTSKICK?

Har du information som du vill nå ut till dina medlemmar med? Detta kan vara kallelser, inbjudningar, protokoll eller annat.
E-post i all ära men många gånger kanske du inte vet om du har den korrekta e-post adressen eller om mottagaren kommer att läsa sin e-post.

Med Addoro Klubbutskick når du medlemmarna lika säkert som ett brev på posten.

VEM SKALL ANVÄNDA ADDORO KLUBBUTSKICK?

Tanken bakom Addoro är att du som klubbadministratör kan använda Addoro Klubbutskick för att enkelt kunna skicka brev till medlemmar utan att behöva skriva ut, kuvertera, frankera eller gå till brevlådan med breven.

VILKA ÄR VI?

Addoro är ett svenskt bolag med över 40 års samlad erfarenhet av produktion, utformning och hantering av dokumentkommunikation. Vi har våra rötter i bl.a. StreamServe, ett framgångsrikt svenskt mjukvaruföretag, som levererar dokumentlösningar till flera av Sveriges ledande företag.